Cum se remediază bugurile Minecraft?

În acest articol, prieteni, voi compila eroarea obișnuită pe Minecraft pentru dvs. Minecraft are răbdarea utilizatorilor cu o eroare care este redată frecvent în țara noastră și o face captivantă. Să facem soluțiile generale de eroare împreună cu dvs. Multe greșeli care se prăbușesc brusc, nu se aprind după formatare și întunecă ecranul pot enerva jucătorii Minecraft. Cu toate acestea, rezolvarea acestor erori nu este deloc dificilă după luarea măsurilor corecte. Dacă întâmpinați asemenea erori în timp ce jucați Minecraft, puteți remedia problema urmând pașii de mai jos.

Mayo 21, 2021 - 14:18
Cum se remediază bugurile Minecraft?
Cum se remediază bugurile Minecraft?

Erori precum prăbușirea bruscă, care nu se deschid în niciun fel după formatarea computerului, îi enervează pe jucătorii de minecraft, haideți să găsim imediat soluția erorilor pe care le primiți.

Reduceți calitatea imaginii (Render)

Indiferent cât de bun este computerul dvs., Minecraft poate avea blocări din cauza problemelor de optimizare, astfel încât rotirea setărilor afișajului (grafică) la un nivel inferior sau puțin mai mult în locul setării celei mai înalte (Extreme) va rezolva oarecum eroarea noastră.

Efectuați o instalare curată de sus în jos

Facem acest lucru pentru fiecare aplicație. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să curățăm Minecraft de sus în jos. Dar chiar dacă eliminăm Minecraft, unele fișiere rămân permanent pe computerul nostru. Pentru aceasta, trebuie să ne activăm fișierele ascunse. Vino la căutarea inițială și caută% appdata% pentru a curăța folderul de fișiere pe care scrie .minecraft. Do. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să faceți o copie de rezervă a folderului „Salvați”, cu condiția să nu faceți acest lucru imediat, altfel întreaga lume salvată din joc va dispărea.

O scurtă informație pentru cei care nu pot activa confidențialitatea fișierelor pe Windows 10; Acest computer> Fișier> Schimbă folderul și opțiunile de căutare> Vizualizare> Afișează fișierele, folderele și unitățile ascunse


Căutați frecvent actualizări

Verificați toate actualizările driverului, de la mouse la placa grafică (inclusiv Java.) Problemele pot apărea în joc, mai ales din cauza programului Java învechit.

Hata Uzmanı Aradağın hataları bulman artık çok daha kolay!