Assetto Corsa Unexpected Error Sorunu Çözümü

I denne artikel vil vi forsøge at løse fejlen "Uventet fejl", som Assetto Corsa-spillere støder på, mens de åbner spillet.

februar 13, 2022 - 23:48
Assetto Corsa Unexpected Error Sorunu Çözümü
Assetto Corsa Unexpected Error Sorunu Çözümü

"Uventet fejl"-problemet, som Assetto Corsa-spillere støder på, når de vil åbne spillet, på grund af mange problemer, begrænser din adgang til spillet. Hvis du står over for et sådant problem, kan du finde løsningen ved at følge nedenstående trin.

Hvad er Assetto Corsa Unexpected Error?

Denne fejl, vi stødte på, begrænser vores adgang til spillet ved at støde på et sådant fejloutput, fordi modellerne i spilfilen ikke læses eller læses forkert. Hvis der er en modpakke, du har installeret i spillet, vil spillet ikke være i stand til at læse denne modellering og vil begrænse din adgang til spillet.

Sådan rettes en uventet fejl i Assetto Corsa?

For at rette denne fejl, vi stødte på, kan du finde løsningen på problemet ved at følge forslagene nedenfor.

1-) Afinstaller Mod Pack

Vi kan eliminere dette problem ved fuldstændig at fjerne enhver modpakke, du har anvendt i spillet, fra spilfilen. Modpakken, du installerede i spilmappen, matcher muligvis ikke spilversionen. Til dette vil en mod-pakke, der matcher spilversionen, forhindre dig i at støde på sådanne problemer.

2-) Bekræft spilfilens integritet

Vi vil verificere spilfilens integritet og sørge for at scanne og downloade eventuelle manglende eller defekte filer. For det;

  • Åbn Steam-programmet.
  • Åbn biblioteksmenuen.
  • Højreklik på Assetto Corsa-spillet til venstre, og åbn fanen Funktioner.
  • Åbn menuen Lokale filer i venstre side af skærmen, der åbnes.
  • Klik på knappen "Bekræft spilfilernes integritet" i menuen Lokale filer, vi stødte på.

Efter denne proces udføres overførslen ved at scanne de beskadigede spilfiler. Når processen er færdig, skal du prøve at åbne spillet igen.

Hata Uzmanı Aradağın hataları bulman artık çok daha kolay!