Як виправити проблему, коли панель керування Nvidia не відкривається?

Šiame straipsnyje pabandysime išspręsti problemą, su kuria susiduria Nvidia vartotojai, norėdami atidaryti valdymo skydelį.

Як виправити проблему, коли панель керування Nvidia не відкривається?
Як виправити проблему, коли панель керування Nvidia не відкривається?

Користувачі відеокарт Nvidia стикаються з проблемою не відкривання панелі керування Nvidia, кulи воїімічуїе хочуі У цій статті ми прояснимо питання: Панель керування Nvidia не відкривається, Панель керування Nvidia закривається, Панель керування Nvidia закривається під час відкриття .

Чому панель керування Nvidia nėra відкривається?

Ця помилка, з якою стикаються користувачі Nvidia, зазвичай пов’язана з тим, що драйвер відеокарти та програмне забезпечення не оновлені, і ймовірність зіткнутися з цією помилкою зростає. Якщо графічний драйвер не оновлений, він може не мати можливості прочитати нові оновлення програмного забезпечення і може вплинути на багато продуктивність. Для цього нам може знадобитися перевірити, чи оновлена відеокарта. Звичайно, не тільки ця проблема, але й будь-яка проблема в операційній системі може стататати припоже статати приприпричи Для цього ми надамо вам інформацію про те, як вирішити цю проблему, згадавши кілька порад.

порад.

Як виправити проблему, кulи панель керування Nvidia не відкривається?

Ми можемо вирішити проблему, дотримуючись наведених нижче пропозицій, щоб виправити цю.

1-) Оновіть відеокарту

Той факт, що драйвер відеокарти не оновлений, може спричинити таку проблему. Для цього ми можемо усунути проблему, оновивши драйвер.

  • Перш за все, Geforce компанії Nvidia Досвід Нам потрібно завантажити та встановити програму.
  • Після процесу завантаження та встановлення ми відкриваємо нашу програму та відкриваємо мер>Драй Завантажте наше оновлення, натиснувши кнопку Завантажити, що з'явиться вище.
  • Після завершення завантаження давайте виконаємо процес встановлення, натиснувши кнопку швидкого

Після завершення цього процесу перезавантажте комп'ютер і перевірте, чи відкрита панель>

2-) Оновити операційну систему

Той факт, що операційна система Windows не оновлена, може призвести до таких проблем. Для цього перевірте, чи оновлена ​​​​операційна система Windows.

  • На початковому екрані пошуку введіть "Параметри оновлення Windows" і відкрийте його.
  • Натисніть кнопку "Перевірити наявність оновлень" на екрані, що відкриється.

Після цього процесу буде перевірено, чи ваша операційна система оновлена. Якщо є оновлення, перевірте, чи проблема не зникає, виконавши процес оновлення.

3-) Перевірити послуги

Вимкнення служби Nvidia може призвести до такої проблеми. Для цього нам потрібно буде отримати доступ до служб і перевірити службу Nvidia.

  • На початковому екрані пошуку введіть "Служби" і відкрийте його.
  • Відкрийте служби "NVDisplay.ContainerLocalSystem" і "NvContainerLocalSystem" відповідно на екрані, що відкриється, виберітубеstrongstrong Авто установіть його на сильний>" . Якщо статус служби "Зупинено", натисніть кнопку "Почати" нижче, щоб запустити службу.

Панель керування Nvidia не відкривається